Weel Caravans Alkmaar B.V.


Helderseweg 50 1817 BA Alkmaar
0725155281 Klik om te bellen

Over Weel Caravans Alkmaar B.V.

Weel Caravans Alkmaar is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van caravans. Wij onderscheiden ons al jaren door de extra zorg en aandacht voor klant en product. Denk hierbij aan een keurig verzorgde aflevering of onderhoudsbeurt.

In onze unieke showroom kunt u de nieuwe modellen van Elddis, Lunar en LMC op uw gemak bekijken. Verder vindt u alle luifels en voortenten opgesteld die bij de caravans behoren. Ook voor caravanaccessoires kunt u bij Weel Caravans terecht.

Voor een prachtige collectie occasions bent u bij ons aan het juiste adres. De ± 80 occasions staan, gedeeltelijk binnen, keurig gepoetst voor u klaar en worden afgeleverd als nieuw, met garantie. Ook kunnen wij u een aantal interessant geprijsde overjarige modellen aanbieden.

Weel Caravans Alkmaar is een Focwa gecertificeerd bedrijf. We beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats met o.a. vier hefbruggen en een remmentestbank zodat wij de juiste aandacht en service voor uw caravan verzorgen.

Ieder jaar stellen wij een aantrekkelijke collectie huurcaravans samen. De selectie bestaat uit de meest populaire modellen van Elddis, Lunar en LMC.

U bent van harte welkom op maandagmiddag (vanaf 13.00 uur) en dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Weel Caravans Alkmaar B.V. in het kort

Verkoop van

2e hands caravans
Caravans
Tenten
Vouwwagens

Onderhoud van caravans

Ja

Reparatie van caravans

Ja

Verhuur van

Caravans

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Weel Caravans Alkmaar B.V.


Helderseweg 50 1817 BA Alkmaar
0725155281 Klik om te bellen