Terug

Kan er een mover onder mijn caravan worden geplaatst?

H.Draaisma, lid sinds 1975, nr. 4112166784

Geachte lezer,

Ik verzoek u advies over het volgende. Wij zijn in het bezit van een Kip caravan MK-37-EK, bouwjaar 1993. Daarnaast hebben we een Oplen Meriva, 1400, 103 Kw. Met deze combinatie willen we ook dit jaar weer op vakantie gaan.

 

Gelet op onze leeftijd, bijna 70 jr. hopen we nog lang van de caravan te kunnen genieten. Maar wij denken er over gelet op onze leefdijd een mover onder de caravan te laten plaatsen. Echter wij twijfelen of deze vrij dure investering technisch mogelijk is. Dit namelijk gelet op de vrij korte afstand tussen het wegdek en de vloer van deze caravan. Bij het laten plaatsen van de mover willen we geen problemen krijgen met verkeersdrepels of andere normaal voorkomende opstakels. Vandaar onze twijfel.

 

We hebben inmiddels contact gehad met de kipdealer v.d. Veen te Wolvega. Aangegeven werd dat de Powr EVo+  geen bezwaar zou op leveren. Wij zouden gaag van U een onafhankelijk advies hebben.

 

Graag zien we uw reactie tegemoet, met vr. groeten H. Draaisma 

 

  

 


1 Antwoord

Antwoord van Caravan -en Kampeer Centrum Westland BV

Beste familie Draaisma,

Van belang is dat u een mover kiest die zo hoog mogelijk bevestgd kan worden. Hiervoor geschikt zijn de nieuwe generatie volautomatische movers (aangezien deze geen laaghangende verbindingstan hebben. Gecshikt zijn de powr Evo+ en de nieuwe Truma XT mover.

 

Met vriendelijke groet,

 

Caravan- en Kampeercentrum Westland BV

Wouterweg 8

2691 PR 's-Gravenzande

0174 412 683