Van Duinkerken Rekreatie B.V.


Arkerpoort 1 3861 PS Nijkerk
0332535714 Klik om te bellen

Over Van Duinkerken Rekreatie B.V.

In het begin van de jaren ’70 maakte de ‘oude’ Jan van Duinkerken van zijn meelschuur een showroom voor caravans. Na meer dan 40 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste overdekte camping- en sportwinkel van Midden-Nederland. Van Duinkerken Recreatie B.V. biedt een brede collectie caravans, tenten, kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomer- en wintersporten, wandelsport en kleding.


Ontspannen winkelen
Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken beseft dat: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor de camping of het passen van een paar geschikte wandelschoenen. Het is ‘buitengewoon’ plezierig winkelen aan de Oude Lageweg. U kunt rustig rondstruinen en er is altijd een medewerker in de buurt voor deskundig advies. Bent u aan koffie toe? Strijk dan neer op het terras van de koffiecorner.

Kwaliteit
Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service. U treft alleen topmerken aan. Bijvoorbeeld caravans van Fendt, Hobby Kabe, LMC en tenten van Outwell, Bardani en Coleman. Het is maar een greep. En als u een tweedehands caravan koopt met een waarde boven de € 3500,- valt deze altijd onder de garantieregeling van Bovag of Focwa. Heeft u een caravan gekocht van een particulier of via een verkoopsite als Marktplaats? Van Duinkerken kan hem voor u keuren en taxeren.

Service
Ook kunt u altijd terugvallen op de service van Van Duinkerken, of het nu gaat om het waxen van uw ski’s, het bespannen van uw tennisracket of het herstellen van een schade aan uw caravan. In de werkplaats van Van Duinkerken werkt uitsluitend gespecialiseerd en deskundig personeel. Bovendien is Van Duinkerken aangesloten bij Bovag, Focwa en Achmea Schadeherstel.

Van Duinkerken staat ook midden in de samenleving. Het bedrijf laat dit zien door in Hoevelaken, Nijkerk en Vathorst diverse sportverenigingen te sponsoren.

Van Duinkerken Rekreatie B.V. in het kort

Verkoop van

2e hands caravans
Caravans
Tenten

Onderhoud van caravans

Ja

Reparatie van caravans

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Van Duinkerken Rekreatie B.V.


Arkerpoort 1 3861 PS Nijkerk
0332535714 Klik om te bellen