Booij Campers Almere


Splijtbakweg 24 1333 HC Almere
036 537 2727 Klik om te bellen

Verkoop van nieuwe en zeer jonge occasion campers
Verhuur van Dethleffs en Sunlight campers
BOVAG en Recamp gecertificeerde werkplaats

Over Booij Campers Almere

Booij is uw specialist in onderhoud, schadeherstel en upgrades


Als gecertificeerd BOVAG camper onderhouds bedrijf biedt Booij Campers de zekerheid van vakkundig onderhoud door gespecialiseerde vakmensen. Tevens is Booij Campers een RE-CAMP schadeherstel werkplaats en gecertificeerd reparateur voor o.a. NKC en Safe-Trip verzekerden. Kortom voor camper onderhoud & camper schadeherstel bent u bij Booij op de juiste plek.


Onderhoud

Om telkens opnieuw veilig met uw camper op pad te gaan is het belangrijk om jaarlijks een BOVAG onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wanneer u uw camper intensief gebruikt, of wanneer u uw camper maar slechts enkele weken per jaar gebruikt is het raadzaam om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw camper uit te laten voeren.


Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de camper bij Booij op meer dan 60 punten gecontroleerd. Deze controle punten gaan over de gehele opbouw van de camper. Van bodem controle tot het gehele watersysteem en van de elektra tot de gasinstallatie.


Schadeherstel

Naast het onderhoud van uw camper kan het natuurlijk ook voorkomen dat u een keer onverhoopt camper schade oploopt. Wanneer dit u overkomt wilt u dit natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk laten verhelpen. Als erkend schadeherstelbedrijf verzorgt Booij elke vorm van schadeherstel en reparatie aan uw camper.


Het RE-CAMP kwaliteitskeurmerk geeft u de zekerheid dat Booij niet alleen expert is in camper verkoop en camper verhuur, maar ook gecertificeerde vakbekwame mensen in dienst heeft die gespecialiseerd zijn in het herstellen van camperschade. Het keurmerk betekent dat u betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service kunt verwachten.


Upgrades en accessoires

Ook kunt u om uw camper uit te rusten met de laatste technische accessoires terecht bij Booij. Campers worden namelijk tegenwoordig steeds vaker voorzien van hoogwaardige accessoires om het reizen steeds aangenamer te maken. In het accessoire assortiment vindt u veel verschillende producten zoals, peil systemen, luifels, airco's, uitgebreide radio en navigatiesystemen, fietsendragers, beveiliging, level systemen en nog veel meer.


Wilt u weten wat Booij Campers voor u kunt betekenen? Meer informatie is te vinden op booijcampers.nl of bel naar 036-5372727 om een afspraak in te plannen.

Foto's

Booij Campers Almere

Booij Campers Almere in het kort

Verkoop van

Campers
Dethleffs Campers
Occasions
Sunlight Campers
Verhuur Campers

Onderhoud van caravans

Ja

Reparatie van caravans

Ja

Verhuur van

Campers
Dethleffs Campers
Sunlight Campers

Onze locatie

Booij Campers Almere


Splijtbakweg 24 1333 HC Almere
036 537 2727 Klik om te bellen