Benica Campers


Binnenhaven 4a 7547 BH Enschede
0534349494 Klik om te bellen

Over Benica Campers

Benica Campers importeur van kwaliteitscampers

Benica campers is een zeer klantgericht camperbedrijf en al 25 jaar gevestigd in Enschede. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe campers, occasions maar ook voor een volledig rolstoelgeschikte camper, met o.a. brede deur, lift, en aangepaste besturing.   

De naam Benica is bijna 25 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benimar zelf produceert al ruim 40 jaar vrijetijdsvoertuigen. Deze campers zijn kwalitatief hoogwaardige campers. Benimar loopt voorop in nieuwe (opbouw)technologieën, met alle voordelen voor gewicht en milieu. De Benimar campers kenmerken zich door:

- originaliteit & vindingrijkheid in haar interieur & exterieur;

- ruime keuze in uitvoeringen en accessoires;

- en een uitstekende verhouding in prijs & kwaliteit.

Benica Campers is niet merk gebonden en heeft een groot leverings­programma, zowel nieuw als gebruikt.

Wij staan op meerdere beurzen in Nederland met zowel nieuwe als tweedehands campers. Bezoek ons in de showroom in Enschede of kom langs op een van de beurzen in het land. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Vraag naar onze messcherpe prijzen, de verschillende mogelijkheden, en kortingsacties. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom op bezoek in Enschede.

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Het Benica team

Foto's

voorkant pand Benica

Benica Campers in het kort

Verkoop van

Campers

Verhuur van

Campers

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Benica Campers


Binnenhaven 4a 7547 BH Enschede
0534349494 Klik om te bellen