sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dorpstraat 63
    5133 AE Riel
  • 0135181397

Cleijsen Caravan en Camper

CARAVAN SCHADEHERSTEL CLEIJSEN RIEL
We herstellen schades aan caravans en campers. U herkent het wel... een deuk of kras in de plaat, een afgebroken tentstok maakt een gat tijdens de storm. Het dakluik hagelt kapot en de dakplaat zit vol deuken. U neemt de bocht tekort en de tolpoort staat in uw zijkant. Een tak tegen het raam of een klapband, dit zijn slechts enkele voorbeelden van schades die wij voor u kunnen repareren.

Repareren maar HOE?
Traditioneel hele delen vernieuwen of met diverse alternatieve reparatie methodes. Zoals Profile-Repair of kunststof reparatie en bijspuiten van lak schades. Na een iedere schade reparatie volgt een veiligheidsinspectie zodat u voertuig weer veilig op weg kan. Uw verzekeraar Achmea, Aveco, London, noemt u maar op.

Wij kennen hem en hij kent ons.
Waarom, omdat wij als meer dan 30 jaar schades herstellen voor alle opdrachtgevers in Nederland en Belgiƫ. Dus heeft u een schade of een ander probleem met uw caravan of camper neem dan contact op met ons via telefoon, email of maak gebruik van onze geautomatiseerde offerte aanvraag.

Het Cleijsen caravan en camper reparatie team staat voor uw klaar! En onze garantie periode is maar liefst 4 JAAR en voor Profile Repair 10 JAAR ,

Onderhoud en reparatie van u caravan, van een kraan t/m mover. BOVAG onderhoudsbeurt.

Focwa onderhoudsbeurt. vochtmeting, gas controle, remtest


Regio, Tilburg, Gilze, Goirle, Turnhout, Hilvarenbeek, Alphen nb, Baarle-NassauCleijsen Caravan en Camper in het kort

Onderhoud van caravans:

Ja

Reparatie van caravans:

Ja

Online assortiment bekijken:

Nee