sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Binnenhaven 4a
    7547 BH Enschede
  • 0534349494

Benica Campers

Benica Campers importeur van kwaliteitscampers

Benica campers is een zeer klantgericht camperbedrijf en al 25 jaar gevestigd in Enschede. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe campers, occasions maar ook voor een volledig rolstoelgeschikte camper, met o.a. brede deur, lift, en aangepaste besturing.   

De naam Benica is bijna 25 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benimar zelf produceert al ruim 40 jaar vrijetijdsvoertuigen. Deze campers zijn kwalitatief hoogwaardige campers. Benimar loopt voorop in nieuwe (opbouw)technologieën, met alle voordelen voor gewicht en milieu. De Benimar campers kenmerken zich door:

- originaliteit & vindingrijkheid in haar interieur & exterieur;

- ruime keuze in uitvoeringen en accessoires;

- en een uitstekende verhouding in prijs & kwaliteit.

Benica Campers is niet merk gebonden en heeft een groot leverings­programma, zowel nieuw als gebruikt.

Wij staan op meerdere beurzen in Nederland met zowel nieuwe als tweedehands campers. Bezoek ons in de showroom in Enschede of kom langs op een van de beurzen in het land. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Vraag naar onze messcherpe prijzen, de verschillende mogelijkheden, en kortingsacties. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom op bezoek in Enschede.

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Het Benica team


Foto's van Benica CampersBenica Campers in het kort

Onderhoud van caravans:

Nee

Reparatie van caravans:

Nee

Verkoop van

  • Campers

Online assortiment bekijken:

Ja

Verhuur van

  • Campers